ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Διευθυντής σχολείου στην Κρήτη απειλείται με διαγραφή επειδή στηρίζει την Χρυσή Αυγή



             Σε άλλες εποχές όταν οι αριστεροί διώκονταν από τους δεξιούς αλλά αυτή την φορά με τα δεδομένα να αντιστρέφονται μας γυρίζουν οι κινήσεις ατόμων που ανήκουν στον αριστερό χώρο και ζητούν την διαγραφή διευθυντή σχολείου διότι όπως ισχυρίζονται υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή.
Πιο συγκεκριμένα το ενδεχόμενο διαγραφής διευθυντή σε σχολείο της Ιεράπετρας εξετάζει η ΕΛΜΕ Λασιθίου μετά από καταγγελίες ατόμων που ανήκουν στον αριστερό χώρο σύμφωνα με τα οποία ο εν λόγω καθηγητής προήγαγε την ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές του σχολείου όπου υπηρετεί.
Απαντώντας στις κατηγορίες αυτές ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε ότι «Δεν μπορούν να με διώκουν για τα πολιτικά μου φρονήματα" σημειώνοντας ότι λόγω της υποψηφιότητας της συζύγου του με τη Χρυσή Αυγή έχει δεχτεί επίθεση από άτομα που πρόσκεινται στον αριστερό χώρο ενώ από την πλευρά του κατηγορεί αριστεριστές εκπαιδευτικούς ότι προσηλυτίζουν μαθητές με "ανθελληνικά ιδεολογήματα".
Όπως σημειώνει στην απαντητική του επιστολή ο διευθυντής «Δεν θα με πείραζε καθόλου αν η επίθεση αυτή διατηρούνταν στα πλαίσια μιας λογικής αντιπαράθεσης.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως οι «κύριοι» αυτοί ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια, στοχοποιόντας το πρόσωπο μου με άθλιο τρόπο και μάλιστα ζητώντας –άκουσον, άκουσον- να απολυθώ από την θέση μου ως διευθυντής σχολείου λόγω πολιτικών φρονημάτων!
Ως φαίνεται οι σταλινοτσολιάδες έχουν την ψευδαίσθηση ότι βρισκόμαστε σε κάποια μη δημοκρατική κομμουνιστική χώρα όπου διώκονται τα πολιτικά φρονήματα!»
Και συνεχίζει στην επιστολή του ο διευθυντής λέγοντας ότι, "Επιθυμούν να στοχοποιήσουν και να «διώξουν» έναν πολύτεκνο διευθυντή σχολείου λόγω πολιτικών φρονημάτων! Τα πολιτικά φρονήματα διώκονται στις χούντες και ως φαίνεται σήμερα ζούμε μια κόκκινη χούντα.
Είμαι ένας περήφανος Έλληνας Πατριώτης που μαθαίνω στα παιδιά να τιμούν την Πατρίδα, την σημαία και το Έθνος μας. Όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει, η αριστερή λαίλαπα, επιδιώκει στην Ελλάδα να μας κάνει να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες. Διώκει οτιδήποτε Ελληνικό.
Όποιος μιλάει για ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΣΗΜΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ χαρακτηρίζεται αυτομάτως ως Φασίστας και Ναζί!
Ε, όχι κύριοι, δεν θα σας περάσει... Καταγγέλλω όλους του αριστεριστές καθηγητές και τους φορείς τους οι οποίοι πραγματικά προσηλυτίζουν τα παιδιά σε ιδεολογήματα ανθελληνικά. Τους καταγγέλλω εγώ για ανθελληνική προπαγάνδα μέσα στα σχολεία.
Τους καταγγέλλω διότι λένε στους μαθητές ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο... Αλέκος. Ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Ότι Τα Σκόπια είναι Μακεδονία. Ότι Ελληνικό Έθνος δεν υπάρχει. Ότι η Ελληνική σημαία είναι ένα απλό πανί. Ότι οι Ήρωες του 1821 ήταν κατσαπλιάδες και φονιάδες Τούρκων. Ότι στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Και εκατοντάδες άλλα ανθελληνικά παραδείγματα.
Κύριοι, αυτοί οι οποίοι κάνουν προσηλυτισμό στους μαθητές και μάλιστα ανθελληνικό, είναι οι αριστεροί καθηγητές.
Αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει. Είναι οξύμωρο να στοχοποίτε εμένα επειδή μιλάω στους μαθητές για Πατρίδα και Έθνος, που εξάλλου έχω και υποχρέωση ως εκπαιδευτικός, και να αφήνετε το αριστερό ανθελληνικό δηλητήριο ελεύθερο να δηλητηριάζει τα μυαλά των παιδιών μας.
Εγώ δεν κάνω καμία πολιτική προπαγάνδα μέσα στο σχολείο όπως εκείνοι. Ομιλώ όποτε χρειαστεί στα παιδιά, για την Πατρίδα και το Έθνος μας.
Υποχρέωση που έχει κάθε εκπαιδευτικός. Η στοχοποίηση μου έγινε ξεκάθαρα για να πλήξουν την υποψηφιότητα της συζύγου μου με το Εθνικό και Πατριωτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής."
Τα συμπεράσματα δικά σας…..

πηγη: defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.