ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Απειλούν με την 6η δόση - “Κραχ” στα Ταμεία του κράτους

                     

 Έρχονται νέα μέτρα ως τα Χριστούγεννα;
- Εκτός στόχων τα έσοδα δεν “βγαίνει” ο προϋπολογισμός
- Στην Αθήνα η Τρόικα αύριο για νέο έλεγχο

Η κυβέρνηση άλλαξε, τα έσοδα όχι. Το ταμείο (όλα) είναι μείον και ο κρατικός μηχανισμός δεν έχει πετύχει κανέναν από τους στόχους.

Ο Λουκάς Παπαδήμος πάει στις Βρυξέλλες από Δευτέρα όμως η επίσκεψη της τρόικας τρεις μέρες νωρίτερα φέρνει μάλλον μαύρα μαντάτα, καθώς θα γίνει επανέλεγχος για την 6η δόση, που αν και είχε ξεκλειδώσει πριν το δημοψήφισμα πλέον έχει... ξανά λουκέτο.

Η επίσκεψη της τρόικας αφορά τυπικώς την έναρξη διαπραγματεύσεων για το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης των 130 δισ. ευρώ, όμως ουσιαστικά θα γίνει νέος έλεγχος.
“Υπάρχουν μέτρα τα οποία έχουν ανακοινωθεί κατά καιρούς και είτε έχουν εφαρμοστεί μερικώς, είτε μερικές φορές και καθόλου. Νέα μέτρα που δεν έχουν ψηφιστεί, που δεν έχουν ακουστεί δεν προβλέπονται”, είπε ο ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών χθες, ωστόσο με το έλλειμμα να εκτινάσσεται εκτός κάθε στόχου πάνω από 9% και τα έσοδα να είναι λιγότερα κατά 4,22 δισεκατομμύρια όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγέςε που για όλους εμάς μεταφράζονται σε μέτρα...

Με δεδομένο ότι τα ταμειακά αποθέματα του Δημοσίου επαρκούν ως τα μέσα Δεκεμβρίου και αυτό γιατί έχει γίνει παύση πληρωμών του Δημοσίου εκτός από την πληρωμή μισθών και συντάξεων, η απαίτηση της τρόικας για διορθωτικά μέτρα της τελευταίας στιγμής, σε επίπεδο εσόδων και δαπανών, θα πάρει ξανά τη μορφή εκβιασμού.

πηγη: newsit.gr

ΜΑ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?????
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ....

ΝΑΣΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ.......







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.