ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

TO ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΟΪΜ

                     Όλοι οι απλοί πολίτες και οι πολιτικάντηδες και οι ....τεχνοκράτες και οι ειδικοί και οι σχολιαστές των τηλεοπτικών παραθύρων και οι μεγαλοκαθηγητάδες των πανεπιστημίων, ξαφνικά και μάλιστα πολύ σύντομα, θα συνειδητοποιήσουν ότι το παραμύθι των κακών Ελλήνων που φάγανε τα λεφτά των καϋμένων των τοκογλύφων, δεν ήταν παρά ο λαγός που έφερε αυτό που νέα τάξη ήθελε να κάνει παγκόσμια. Την ανάγκη της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Θα ξυπνήσουν μαζί τους και όλοι οι λαοί του κόσμου και θα συνειδητοποιήσουν ότι ονειρευότανε ότι ζούσανε μία ζωή με κανόνες και διεθνή τάξη. Θα ξυπνήσουν και θα διαπιστώσουν ότι ζουν πλέον  στον εφιάλτη της παγκόσμιας χούντας.
Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε ο Παπανδρέου με τον Βενιζέλο από τις Βρυξέλλες και θριαμβολογούσαν ότι το πρόβλημα λύθηκε. Δεν είχε όμως λυθεί. Και τον Οκτώβριο ξαναήλθαν και μας είπαν ότι ξαναλύθηκε. Δεν είχε όμως λυθεί.
Και τώρα οι Γερμανοί λένε ότι για να το λύσουν χρειάζεται ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση. Και αυτή όμως δεν θα αρκεί.
Και όλοι οι....ειδικοί στα κανάλια προσπαθούν να αναλύσουν την κατάσταση  και οι γκοίμ ακούνε και προσπαθούν να κατανοήσουν τα ακατανόητα
Αλλάζουν συνέχεια σχέδια γιατί δήθεν βλέπουν ότι κανένα  δεν τους κάθεται. Κι όμως όλα όσα βιώνουμε είναι προμελετημένα και από πριν στημένα μέχρι να έρθει η ώρα να μας πούνε ότι τα παγκόσμια προβλήματα θέλουν παγκόσμιες λύσεις.
Και θα φέρουν τότε τον 33χρονο παγκόσμιο μονάρχη τους. Και το πρόβλημα και πάλι δεν θα έχει λυθεί.
Γιατί όλοι κάνουν σχέδια επί σχεδίων, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ....ξενοδόχο.
Σε  όσα ακούτε,,, κρατείστε μικρό καλάθι
Ο....ξενοδόχος γαρ εγγύς.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη: liako.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.