ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ BBC

putin-3-nai


Η βρετανική τηλεοπτική εταιρία BBC άρχισε την προβολή της ταινίας ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Βλαντίμιρ Πούτιν – «Πούτιν, Δύση και Ρωσία» (Putin, Russia and the West). Κάποιοι διάκριναν στη μετάδοση της ταινίας επιθυμία να επιβάλουν στο δυτικό κοινό συγκεκριμένη άποψη για τη Ρωσία.
Κατά την άποψη του μέλους της ηγεσίας του κόμματος "Ενωμένη Ρωσία" Ντμίτρι Πολικάνοφ, παρά την προσπάθεια παρουσίασης των θετικών πλευρών των πρώτων χρόνων της προεδρίας του Πούτιν και να παραμείνουν αντικειμενικοί, οι δημιουργοί της ταινίας είχαν και άλλους στόχους.
«Ξέρετε, σήμερα είναι αισθητό ότι τα δυτικά ΜΜΕ προσπαθούν να δείξουν ότι οι μελλοντικές προεδρικές εκλογές θα είναι ανέντιμες και άδικες. Νομίζω ότι εκεί υπάρχει μεγάλη επιθυμία διαμόρφωσης ισχυρής κοινωνικής γνώμης».
Οι δημιουργοί της ταινίας δηλώνουν: «Πρόκειται για ιστορία, στην οποία παρουσιάζεται το πώς ο Πούτιν έθεσε στόχο του την αποκατάσταση του ρόλου της Ρωσίας σαν μεγάλης δύναμης και αυτό προκάλεσε στον κόσμο αίσθημα ανησυχίας γι΄ αυτόν και τη χώρα του».
Οι λέξεις του σχολίου, η αναμονή των ίδιων των εκλογών, μαζί με την εκπληκτική αναγνώριση του πρώην συμβούλου του Τόνι Μπλέρ, ότι η περιβόητη «κατασκοπευτική πέτρα» υπήρξε πραγματικά, ανάγκασαν ορισμένους να αρχίσουν να σκέφτονται και να διερωτούνται, γιατί η ταινία παρουσιάζεται ακριβώς σήμερα.

πηγη: liako.gr

ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΣΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.