ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ

         Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου οι Αγγλικές Ειδικές Δυνάμεις εκπαιδεύουν τους αντικαθεστωτικούς που θέλουν να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Άσαντ στη Συρία. Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της συμμετοχής Βρετανών Κομάντο (SAS) στην εξέγερση της Λιβύης, οι Άγγλοι θέλουν να εφαρμόσουν το ίδιο σχέδιο και στη Συρία.
Ο Michel Chossudovski σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του έγκριτου καναδικού ερευνητικού Κέντρου Global Research, υποστηρίζει ότι η τακτική αυτή αποτελεί μέρος της αρμοδιότητας του ΝΑΤΟ (Responsibility to Protect –R2P) και του επιτρέπει να κάνει τις επεμβάσεις του.
Επίσης, η ιστοσελίδα eliteukforce, αναφέρει ότι μέλη των βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων συναντήθηκαν με εκπροσώπους των ένοπλων αντικαθεστωτικών της Συρίας τον περασμένο Νοέμβριο και συμφώνησαν να αναλάβουν την εκπαίδευση τους.
Οι Ειδικές Δυνάμεις της Αγγλίας και της Γαλλίας έχουν εγκατασταθεί στην Τουρκία και εκεί εκπαιδεύουν τους ένοπλους αντικαθεστωτικούς της Συρίας. Παράλληλα η CIA τους παρέχει τα απαραίτητα μέσα για την επικοινωνία τους…
Πάντως, η εφημερίδα Daily Star υποστηρίζει ότι η στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία θα προκαλέσει μεγαλύτερη αιματοχυσία από αυτήν της Λιβύης. 

πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.