ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Με το ζόρι ένταση στα Ίμια θέλουν οι Τούρκοι,λίγες μέρες πριν τη "μαύρη επέτειο"



Με το ζόρι …ένταση επιχειρούν να στήσουν οι Τούρκοι στα Ίμια,με αφορμή την ετήσια “μάχη της τσιπούρας”! 

Η ΧΟΥΡΙΕΤ επανέρχεται και προσπαθεί να παρουσιάσει την αυτονόητη και καθ΄ όλα νόμιμη παρουσία ελληνικών αλιευτικών σκαφών σε ελληνικά χωρικά ύδατα…ως εισβολή σε χωρικά ύδατα της Τουρκίας.

Γράφουν οι Τούρκοι -η μετάφραση από τα tourkikanea.gr- της ΧΟΥΡΙΕΤ:


“Σήμερα το πρωί ελληνικό πλοίο του Λιμενικού που συνόδευε Έλληνες ψαράδες μπήκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα στις βραχονησίδες Ίμια στα ανοιχτά του δήμου Γκιουμουσλούκ του Μπόντρουμ. Το ελληνικό πλοίο του λιμενικού που έφτασε μέχρι το νησί Τσαβούς στα δύο μίλια από το Γκιουμουσλούκ, πέρασε μπροστά από ένα τουρκικό αλιευτικό εμποδίζοντας το να κινηθεί προς το Τουργκούτρέις. Οκτώ ελληνικά αλιευτικά ήρθαν τις πρωινές ώρες για κυνήγι τσιπούρας στις βραχονησίδες Ίμια.
Σκάφος του ελληνικού λιμενικού που συνόδευε τους ψαράδες πέρασε τα Ίμια και έφτασε μέχρι το νησάκι Τσαβούς στα δύο μίλια από το Γκιουμουσλούκ. Το σκάφος του ελληνικού λιμενικού έκοψε το δρόμο τουρκικού αλιευτικού που ερχόταν από τα ανοιχτά του Ντίντιμ προς το Τουργκούτρέις. Στρατιώτες μέσα από το ελληνικό σκάφος βγήκαν έξω και απηύθυναν προειδοποιήσεις προς το αλιευτικό. Το τουρκικό αλιευτικό σκάφος γύρισε πίσω προς την κατεύθυνση του Ντίντιμ. Και οι Έλληνες ψαράδες ήρθαν προς το νησάκι Τσαβούς παραβιάζοντας τα τουρκικά χωρικά ύδατα”.
Οι επιπτώσεις της κρίσης των Ιμίων και των γκρίζων ζωνών που επιχειρούν κάθε μέρα να επιβάλουν οι Τούρκοι.

πηγη: onalert.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.