ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νετανιάχου: «Πρέπει να τελειώνουμε το συντομότερο δυνατόν με το Ιράν»




Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισραηλινής εφημερίδας DEBKA ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση “Ιράν” και κρατά μυστικά τα χαρτιά του ακόμη και από τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης του. Με τον μόνο που έχει επαφές και τον ενημερώνει για ορισμένα πλάνα του είναι ο υπουργός Άμυνας, Εχούντ Μπαράκ.

«Το Ιράν είναι αποφασισμένο να κατασκευάσει πυρηνική βόμβα. Όσο το γρηγορότερο επιχειρήσουμε εναντίον του, τόσο το καλύτερο για εμάς», φέρεται να επισήμανε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου στις 19 Ιανουαρίου στον Αμερικανό Αρχηγό του Μικτού Επιτελείου των ΗΠΑ, Στρατηγό Ντέμπσεϊ.

Το Ισραήλ ανησυχεί ιδιαιτέρως σχετικά με τις αποφάσεις των ΗΠΑ. Οι δηλώσεις ορισμένων Αμερικανών αξιωματούχων που προειδοποιούν ότι ενδεχόμενη Ισραηλινή επιχείρηση εναντίον του Ιράν χωρίς τη συγκατάθεση των ΗΠΑ θα ήταν άκρως επικίνδυνη, καθώς και η πρόσφατη απόφαση της αναβολής κοινών στρατιωτικών ασκήσεων μεταξύ των δύο χωρών (ΗΠΑ – Ισραήλ) έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση στα υψηλά κλιμάκια του Ισραήλ.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS


ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.



ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΕΣΤΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.


Ο ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.