ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ

gligorof-2-nai


Ο Κίρο Γκλιγκόροφ πλήρωσε ακριβά τη δήλωσή του περί Σλάβων, τόσο εν ζωή όσο και μετά το θάνατό του. Αφού γλίτωσε δολοφονικές απόπειρες και έμεινε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής για χρόνια, τον «τιμώρησε ο Γκρούεφσκι και κατά την κηδεία του.
Ο Γκλιγκόροφ, δεν ήθελε να γίνει η κηδεία του δημοσία δαπάνη, ως διατελέσας αρχηγός κράτους, δεν φανταζόταν όμως και ότι θα μεταφερθεί στο νεκροταφείο με ανοικτό φορτηγάκι. Ο Γκρούεφσκι δεν ξέχασε τη δήλωση του Γκλιγκόροφ «δεν ήμαστε Μακεδόνες, αλλά Σλάβοι, που ήρθαμε τον 6ο αιώνα μ.Χ.».
Γι’ αυτό και ο κρατικός μηχανισμός, τα δημόσια, αλλά και πολλά ιδιωτικά ΜΜΕ που ελέγχονται από τον πρωθυπουργό, Ν. Γκρούεφσκι. Κάνουν συγκρίσεις μάλιστα με τον πάνδημο τρόπο που αντιμετωπίσθηκε ο πρόσφατος θάνατος του πρώην προέδρου της Τσεχίας, Βάτσλαβ Χάβελ, στην Τσεχία και ευρύτερα.
Αρνητικές κριτικές δέχθηκε πολλές η κρατική τηλεόραση MTV, που αντιμετώπισε το θάνατο του Γκλιγκόροφ, χωρίς να υπάρξει τροποποίηση του προγράμματος, με εκτενή αφιερώματα κ.ά., όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις σε πολλές χώρες.

πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.