ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ - ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!





Πάνω από δέκα χιλιάδες Πατριώτες κι Εθνικιστές, έδωσαν και φέτος βροντερό παρόν τιμώντας τους αδικοχαμένους ήρωες των Ιμίων:


Να σημειωθεί πως κατόπιν άνωθεν εντολών, η Αστυνομία ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ να γίνει η καθιερωμένη πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, έχοντας αποκλείσει με κλούβες τους δρόμους που οδηγούσαν στο άντρο της διαφθοράς και της προδοσίας, την Βουλή!

Έτσι, πραγματοποιήθηκε πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του ξεπουλήματος της χώρας μας στους (εβραίους) τοκογλύφους.

Στα θετικά η παρουσία πολλών οικογενειών με μικρά παιδιά, καθώς και "νέων" που ήρθαν για πρώτη φορά σε τέτοια συγκέντρωση, κάτι που δείχνει πως ο κόσμος επιτέλους ξυπνά και αναζητά την λύση, έστω κι αν αυτή χαρακτηρίζεται ως...ακραία!

Σ' όλους όσους λοιπόν έγραψαν πολλά σχόλια για την συγκεκριμένη πορεία, έχουμε να πούμε το εξής: Αυτή ΕΓΙΝΕ και τώρα κρίνεται. Περιμένουμε να δούμε και τις δικές σας κινητοποιήσεις για τα Ίμια (και όχι μόνο), ώστε να τις κρίνουμε αναλόγως! Διαφορετικά, απλά θα επιβεβαιώσετε την σοφή λαική ρήση πως "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"!

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "Δεν θέλουμε να μπούμε στην Βουλή για να κάνουμε επερωτήσεις, αλλά για να κατεβάσουμε όλους τους Έλληνες στο δρόμο"! 






πηγη: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.