ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΠΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Η APPLE ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

857854            Πικρή δικαίωση του Λιακόπουλου. Πριν αλέκτωρ, λαλήσει αυτά που είναι γραμμένα στο βιβλίο του MOTHER COMPANY, H EΠOMENH MEΡA, που κυκλοφόρησε στις 4-12-2011 επιβεβαιώθηκαν.
Κατά την ετήσια γενική συνέλευση  της υπερεταιρείας hardware και software, του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ, APPLE,  στο οποίο συμμετέχει και ο εμπνευστής της παγκόσμιας απάτης της υπερθέρμανσης του πλανήτη, Αλ Γκορ, έπεσε η ιδέα να χρησιμοποιήσουν τα 97,6 δις δολάρια που τους περισσεύουν για να αγοράσουν το χρέος της Ελλάδας και επομένως να είναι αυτοί που θα "κατάσχουν" σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, οτιδήποτε ανήκει στο ελληνικό κράτος, προκειμένου να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Δημόσιους οργανισμούς, εννοείται κερδοφόρους, κοιτάσματα φυσικού αερίου, εκτάσεις για εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας, ΔΕΗ, ύδρευση, δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, κτλ κτλ.
Η ιδέα βέβαια απορρίφθηκε, αλλά το σενάριο της υπεραιτερείας που θα αγοράσει το χρέος όλων των χωρών του πλανήτη, άρχισε να παίζει.
Η εταιρεία βέβαια αυτή, δεν θα είναι η APPLE αλλά κάποια άλλη, που οικονομάει τα τρελά της από τους πράσινους φόρους που εμπνεύσθηκε ο Αλ Γκορ και ο Μορίς Στρονγκ.
Μάθετε τα πάντα ζητώντας την τελευταία τριλογία του ΛιακόπουλουΔημοσθένη στο 2310 52 1010.
Δεν πρόκειται απλά περί βιβλιών, αλλά περί της πλήρους αποκαλύψεως όλων όσων θα επιχειρηθούν κατά των λαών όλου του πλανήτη, ξεκινώντας από τα "πειραματόζωα" τους Έλληνες, τους επόμενους μήνες.

πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.