ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΟΝ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ;

kohn_bentit-1-nai         Σήμερα βραβεύεται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο αρχηγός των Πρασίνων Ντανιέλ Κον-Μπεντίντ «για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στη Χώρα μας τα τελευταία έτη».
Δεν γνωρίζουν ίσως οι πρυτανικές αρχές περί παιδοφιλίας, αλλά όφειλαν να γνωρίζουν ότι στις 8 Νοεμβρίου 2010, ο κύριος Μπεντίτ εξέφρασε την άποψη στο Euronews σχετικά με την πορεία ένταξης της Τουρκίας, ότι η Κύπρος είναι ένα μεγάλο εμπόδιο και ότι πρέπει να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να υπάρχει άμεση οικονομική ανταλλαγή με την βόρεια Κύπρο.
Για να γίνει αυτό, είπε «η Ευρώπη πρέπει να ασκήσει πίεση για να ανοίξουν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της βορείου Κύπρου (!). Μετά οι Τούρκοι να ανοίξουν τα λιμάνια τους στους Ελληνοκύπριους».
Ως προς το σκοπιανό, στην ολομέλεια της Ευρωβουλής στο Στρασβούργο το 2008, ο κύριος Μπεντίτ είπε σχετικά με το πρόβλημα πως: «Είναι γελοίο (…) πρέπει να παρθεί πια η απόφαση, Μακεδονία ίσον Μακεδονία και λέγεται Μακεδονία, αυτό πρέπει να το δεχθεί πλέον η Ελλάδα».
Για όλα αυτά, τον τιμά το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

πηγη: liako.gr


1 σχόλιο:

  1. Ο "υπερεπαναστατης" του μαϊμου "γαλλικου μαη" ειναι ο μεγαλυτερος Ελληνομαχος και Χριστιανομαχος. Τυχαιο; δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.