ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΪΜΠΛΕ: «ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

soible_benizelos-1-nai        Σε ερώτηση για το αν χάνει την υπομονή του, με τη χώρα μας ο Σόιμπλε εξέφρασε την ελπίδα ότι οι αρμόδιοι στην Ελλάδα έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης.
"Προσπαθώ να μη χάσω την υπομονή μου. Αλλά έχω την εντύπωση ότι οι αρμόδιοι στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός οικονομικών και όσοι συμμετείχαν στη συνεδρίαση έχουν καταλάβει πράγματι τη σοβαρότητα της κατάστασης".
Αλλά και ο πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών FDP, αντικαγκελάριος και υπουργός οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ ζήτησε από την Ελλάδα να εφαρμόσει επιτέλους τις υπεσχημένες μεταρρυθμίσεις.
"Δεν θα δεχτούμε άλλους εκβιασμούς", δήλωσε ο Ρέσλερ σε πολιτική συγκέντρωση του FDP και πρόσθεσε: "Καμία παροχή χωρίς αντιπαροχή – και αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης! Η Ελλάδα επανειλημμένα απλώς μας καθησυχάζει. Ακόμα και μια αναπτυσσόμενη χώρα κάνει περισσότερα" κατέληξε ο Ρέσλερ.

πηγη: liako.gr

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ?
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΙ- ΜΠΛΕ.
ΣΟΙ ΜΑΥΡΟ ΕΙΣΑΙ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.