ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΑ «ΕΞΑΜΙΛΙΑ» ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

ksamil-1-nai


Οι Τούρκοι βρίσκονται στα Εξαμίλια! Είναι η περιοχή των Εξαμιλίων της νότιας Αλβανίας (στα αλβανικά Ksamili), που βρίσκεται νοτίως των Αγίων Σαράντα και πάνω απ’ το πανάρχαιο Βουθρωτό!
Τι ακριβώς συμβαίνει; Αυτή τη στιγμή πληροφορίες της αμερικανικής CIA (που διοχετεύτηκαν και στην ελληνική ΕΥΠ) κάνουν φανερό λόγο για ολόκληρη μυστική (υπόγεια;) τουρκική βάση στο Ksamili της Αλβανίας!
Βασική της ασχολία είναι η στρατιωτική και ψυχολογική προετοιμασία για τον επερχόμενο «γενικό πόλεμο» -όπως τον αποκαλεί ο Πατροκοσμάς- καθώς επίσης και η «επόπτευση» όλης της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης, μέσω του υπερσύγχρονου συστήματος παρακολούθησης “Panopticum 2011”, που είναι κατασκεύασμα του τόσο φιλόδοξου τουρκικού τεχνολογικού προγράμματος “Cyber-Turk”.
Αυτό λοιπόν είναι το νόημα της, κατά την αμερικανική CIA, «περίεργης» ανάπτυξης τουρκικών κατασκοπευτικών δικτύων την τελευταία βασικά τετραετία σε χώρες, όπως τα Σκόπια και η Αλβανία;
Και πόσοι άραγε είναι οι τουρκικοί πυρήνες που εξακολουθούν, ενισχυμένοι μάλιστα, να δραστηριοποιούνται βόρεια της Ελλάδας, περικυκλώνοντας όμως έτσι ηλεκτρονικά την πατρίδα μας;
Και γιατί, τέλος, αναφορά μεγάλης μυστικής υπηρεσίας του πλανήτη, έκανε λόγο για «σήματα» και «κωδικούς» ανεξήγητης δομής (!), που εκπέμπονται «κατά προσέγγιση» από το δεδομένο εκείνο γεωγραφικό σημείο; (ellinonea).

πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.