ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μ.Ξενογιαννακοπούλου: "Εκτός Ευρώπης φτιάχτηκε το Μνημόνιο"!


     Σε μια πολύ βαριά καταγγελία κατά όσων υποστηρίζουν το Μνημόνιο, προχώρησε πριν από λίγο στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ η έως την Παρασκευή αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι  "Το Μνημόνιο το έθεσαν άλλα κέντρα εκτός Ευρώπης. Για μένα είναι έξω από το νομικό πλαίσιο που διέπουν τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες". 
Όταν μία τέτοια καταγγελία προέρχεται από την μέχρι χθες αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών και εκ των στενών συνεργατών του Γ.Παπανδρέου, εμείς τη χρεία άλλων μαρτύρων υπάρχει;

Επίσης είπε ότι  "δεν κρύφτηκα και ανέλαβα τις ευθύνες μου πολύ περισσότερο ως μέλος της κυβέρνησης. Ωστόσο, δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι κάποιοι έχουν σκοπιμότητες. Ο καθένας έχει την διαδρομή του και γνωριζόμαστε. Αλλά έχει και το δικαίωμα να έχει άποψη. Δεν είναι εφαρμόσιμη η δανειακή σύμβαση".

Πρόσθεσε πως ανησυχεί περισσότερο για το γεγονός ότι "το νέο μνημόνιο αναφέρει ότι όλα θα επανεξεταστούν το Ιούνιο και αν υπάρχει πρόβλημα θα πρέπει να προσαρμοστούν όχι μόνο με τα ισχύοντα στην Πορτογαλία, αλλά και τις βαλκανικές χώρες".

πηγη: defencenet.gr

ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ???

ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ?

ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΑΕΙΣ.

ΠΑΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Κ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.