ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

'Εσπασε το απόστημα στο ποδόσφαιρο - 80 κατηγορούμενοι - Τρανταχτά ονόματα προέδρων ΠΑΕ, διαιτητών, διεθνών ποδοσφαιριστών στο κύκλωμα με τα στημένα!

     

- Στον εισαγγελέα οι 10 συλληφθέντες
- Παράγοντες πολλών ομάδων μεταξύ των κατηγορουμένων
- Το Newsit έχει στην διάθεσή του τα ονόματα και θα τα δημοσιεύσει μόλις δοθούν από τις εισαγγελικές αρχές
- Περίεργες πρακτικές προς τους δημοσιογράφους από τους υπαλλήλους στην Ευελπίδων
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου με τα στημένα και αναμένεται να δοθούν και επίσημα τα ονόματα στην δημοσιότητα. 'Ολοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που επιτρέπει την αυτόφωρη διαδικασία.

H επιχείρηση “μαμούθ” Εισαγγελίας, Αστυνομίας και ΣΔΟΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης και έχει ήδη οδηγήσει στη σύλληψη 10 ατόμων για την υπόθεση με τους 41 αγώνες που θεωρεί ύποπτους η Ουέφα.
Το νήμα ξεκίνησε να ξετυλίγει η Ουέφα και συνέχισε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, η οποία και ζήτησε τις εφόδους -στο πλαίσιο γιγάντιας επιχείρησης- στα σπίτια και τα γραφεία των εμπλεκομένων στην υπόθεση των στημένων αγώνων, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Και εκεί, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν... λαβράκια!
Συνολικά από τις 15 προσαγωγές οι 10 μετατράπηκαν, μέχρι τώρα, σε  συλλήψεις. Σχετικά με τους 10 που συνελήφθησαν, όπως διαρρέεται, οι τρεις είναι γνωστοί παράγοντες, ηχηρά ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, ένας προπονητής, ένας διαιτητής, ένας μάνατζερ και τρεις που έχουν σχέση με το παράνομο στοίχημα. Η 10η σύλληψη είναι αυτή ενός πρώην γνωστού μπράβου.

Μένει κανείς άφωνος όταν διαβάσει τι βρήκαν οι αστυνομικοί στα σπίτια και στους χώρους εργασίας των συλληφθέντων. Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελικών λειτουργών και έφεραν στο φως:

Δύο πιστόλια, εκ των οποίων το ένα με σιγαστήρα
Πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων
Μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων
Μεγάλο αριθμό κουπονιών «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με διάφορα ποσά
Αποδεικτικά ανάληψης κερδισμένων ποσών
Τα χρηματικά ποσά των 18.100 δολαρίων και των 3.250 ευρώ

Παράλληλα, αναζητούνται άλλα πέντε άτομα τα οποία όμως δεν εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ ο συνολικός αριθμός των εμπλεκομένων ξεπερνά τους 80 μερικοί εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα ηχηρά ονόματα!

Για να φτάσουν στα ίχνη της συμμορίας που λυμαινόταν το ποδόσφαιρο οι αστυνομικοί χρειάστηκαν την συνδρομή της  ΕΥΠ, ενώ ενεργοποιήθηκε για την υπόθεση και ο «σούπερ κοριός», που χρησιμοποιεί η αντιτρομοκρατική για την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων καθώς έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και να τις καταγράφει.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία στην υπόθεση εμπλέκονται:

Ενας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας».

Ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται σε τηλεφωνική συνομίλα που έχει υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ να δηλώνει σε έναν μάνατζερ αθλητών ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του σε ντέρμπι με άλλη μεγάλη ομάδα και υπάρχει έμμεση αναφορά του σε σικέ αγώνα.

Στους προσαχθέντες συμπεριλαμβάνονται επίσης πρόεδρος ομάδας της Football League, γιος μεγαλοπαράγοντα του μπάσκετ, ένας διάσημος μάνατζερ, ένας προπονητής της Β΄ Εθνικής, αρκετοί ποδοσφαιριστές και έξι μπουκ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορούμενοι θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, διεθνής αμυντικός ο οποίος μετακόμισε πριν χρόνια από την Θεσσαλονίκη για να γίνει βασικός σε ομάδα που πρωταγωνιστεί, άλλους τρεις αθλητικοί παραγοντες από την Κέρκυρα, τη Λειβαδιά και άλλη μία επαρχιακή πόλη, ενας πρώην διαιτητής που είχε αναλάβει σημαντική θέση σε άλλο πόστο, ένας πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου, δύο μάνατζερ ποδοσφαιριστών και άλλοι ιδιώτες που έπαιζαν παρανομο στοίχημα και επωφελούνταν της δραστηριότητας του, κατά την κατηγορία, κυκλώματος.

Διαβάστε τι προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ για τον παράνομο στοιχηματισμό

Η δικογραφία ξεπερνά τις 93.000 σελίδες και μέσα σε αυτή υπάρχει και το όνομα διεθνή παίκτη μεγάλης ΠΑΕ ο οποίος  φέρεται να στοιχημάτιζε συστηματικά μεγάλα ποσά στα 41 παιχνίδια που έχουν χαρακτηριστεί ύποπτα, καθώς επίσης γνωστός παίκτης μπάσκετ-από επίσης μεγάλο σύλλογο- που φέρεται να μιλούσε πολύ συχνά στο τηλέφωνο με έναν εκ των δέκα συλληφθέντων και σε κάποιες κουβέντες τους να γίνεται λόγος ακόμα και για χάπια! 


πηγη: newsit.gr

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ. 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.
ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΕΙΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.
ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η <ΟΥΡΑ> ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ. 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.