ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η ΚΡΥΦΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΠΟΛΙΤΕΣ

liako        Στη ζωή μας, ούτε μία μέρα δεν είναι ξεκομμένη από τις άλλες. Βιώματα, ή έντονες σκέψεις που έχουμε από μικροί, μας επηρεάζουν αρνητικά, ή και μας στηρίζουν στις δύσκολες στιγμές μας κατά την διάρκεια της σύντομης παραμονής μας στον πλανήτη αιχμαλωσίας.

Πάντα πίστευα, νομίζεις και αυτό είχε εμφυτευθεί στο υποσυνείδητό μου, οτι κάτι πολύ μεγάλο θα ζήσω, κάποια στιγμή στο μέλλον.
Καθώς τα χρόνια κυλούσαν το πρώτο που δεν μου καθότανε καλά, ήταν οι ασυνέχειες και οι ασυνέπειες της ιστορίας που μας μάθαιναν στο σχολείο. Μετά, καθώς τα χρόνια πέρασαν, έβλεπα ότι εκείνοι που κυβερνούσαν, έκαναν τόσες πολλές και απανωτές βλακείες, που δεν δικιολογούσαν την λατρεία των φανατικών οπαδών τους.
Μετά…. μετά φίλοι μου έμαθα την αλήθεια και ήρθα στα ίσια μου. Εκείνο που διαπίστωσα, ήταν το ότι εκείνα τα αναθεματισμένα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», που υποτίθεται τα είχαν γράψει οι αυτοκρατορικοί πράκτορες της Ρωσίας για να κατηγορήσουν τους Εβραίους και να δικιολογήσουν το ότι ήθελαν να τους διώξουν έξω από τα σύνορα της αυτοκρατορίας, εφαρμοζότανε κατά γράμμα.
Νόμοι ολόκληροι είχαν εντωμεταξύ ψηφιστεί σε κράτη σε όλο τον κόσμο, που απαγόρευαν την δημοσίευσή των Πρωτοκόλλων, αλλά και την αναφορά σε αυτά. Ανώμαλα πράγματα δηλαδή.
Στα χρόνια που πέρασαν, απέδειξα ότι τα Πρωτόκολλα, δεν τα έγραψαν οι Εβραίοι. Απέδειξα επίσης πρόσφατα, ότι αυτοί που διωκότανε από όλα τα κράτη και που εισήγαγαν τον κομμουνισμό (Μαρξ, Λένιν, Τρότσκυ κτλ), δεν ήτανε Εβραίοι.
Απέδειξα επίσης, ότι τα Πρωτόκολλα, είναι ένα σατανικό κείμενο, που εφαρμόζεται κατά γράμμα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κάπου στο τέλος των Πρωτοκόλλων, λέει ότι «θα βάλουμε τους λαούς, να ρίξουν τις κυβερνήσεις των πολιτικών και θα πάρουμε εμείς την εξουσία».
Σε όλους αυτούς που λέγανε ότι αυτό δεν ισχύει και τα πρωτόκολλα είναι ένα κείμενο κατάπτυστο και φανταστικό, τους λέω ότι συμφωνώ ότι είναι κατάπτυστο, αλλά δεν είναι φανταστικό και τους αφιερώνω την πανευρωπαϊκή συγκέντρωση των «αγανακτισμένων πολιτών» σε όλες τις πόλεις τις Ευρώπης, κατά των «κακών πολιτικών» που τα κάναν όλα μούσκεμα.
Σας ρωτώ λοιπόν αγανακτισμένοι μου συμπολίτες.
Πόσοι από εσάς ουρλιάζατε στις πλατείες υπέρ των πολιτικών;
Πόσοι από εσάς σιωπούσατε επί δεκαετίες ολόκληρες όταν βλέπατε ότι γίνονται αίσχη;
Ποιός σας έβαλε να ψηφίσετε το ένα ή το άλλο κόμμα;
Ποιός επέβαλε να αγνοήσετε τα δημοκρατικά σας ιδεώδη για να στηρίξετε την άνοδο κάποιου δήθεν υπεραριστερού κόμματος;
Ποιος σας έβαλε να αγνοήσετε τις εθνικές σας ευαισθησίες και να στηρίξετε ένα δήθεν πατριωτικό κόμμα;
Μπορώ άνετα να σας δώσω την απάντηση.
Το ίδιο κέντρο εξουσίας που σας καλεί όλους αύριο, σε μία πρόβα τζενεράλε, ειρηνικής (πάντα) εξέγερσης των πολιτών όλων των κρατών, που μια μέρα θα κληθούν να ρίξουν ταυτόχρονα όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου και να απαιτήσουν μία «παγκόσμια διακυβέρνηση».
Δεν είμαι υπερβολικά έξυπνος. Είμαι σίγουρος όμως, ότι υπάρχουν πάρα πολλοί υπερβολικά ηλίθιοι άνθρωποι.
Όλοι οι «αγανακτισμένοι», είναι αγανακτισμένοι με το δίκιο τους και πάνε στις συγκεντρώσεις, επίσης με το δίκιο τους, γιατί δεν πάει άλλο. Το τυρί το είδανε, τη φάκα όμως;
Δυστυχώς, όλα όσα έχω πει επαληθεύονται. Και δεν τα είπα επειδή τα προέβλεψα, αλλά επειδή απλά τα διάβασα. Είναι όλα γραμμένα στο σχέδιο του κακού.
Πάντα είχα μία κρυφή ελπίδα. Να μην συμβεί τίποτε από όλα αυτά! Δεν το βλέπω βέβαια, αλλά εξακολουθώ να την έχω την ελπίδα αυτή, γιατί δεν έρχονται εύκολα πράγματα.
Είπαν κάποιοι, ότι θα πρέπει να αφήσουμε τις προφητείες και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Τους απαντώ ότι αυτά δεν είναι γραμμένα σε προφητείες, αλλά στο καταγεγραμμένο σχέδιο του κακού.
Δεν ντρέπομαι που έχω αυτή την κρυφή ελπίδα, αφού ακόμη και ο Χριστός ζήτησε από τον Πατέρα Του να «μην πιεί το πικρόν ποτήριον».
Δυστυχώς βλέπω ότι οι ελπίδες αυτές θα διαψευσθούν, αλλά πιστεύω ότι είναι ανθρώπινο να μην θέλω να έρθει τέτοια δυστυχία στον κόσμο όλο.
Από την άλλη μεριά, βλέπω ότι όλα όσα μας είπαν οι προφήτες του Θεού βγαίνουν κατά γράμμα και η διαίσθηση που είχα από μικρός βγαίνει αληθινή.
Έρχονται μεγάλα γεγονότα, που θα κάνουν τον κόσμο μας πολύ πιο «ενδιαφέροντα», και πολύ πιο όμορφο, γιατί η σαπίλα θα φύγει και όταν έρθει η ώρα, εκείνοι που θα αγωνιστούν, «θα χωρίσουν την ήρα απ΄ το σιτάρι και δεν θα σταματήσουν αν δεν ξαναβγάλει η Γη χορτάρι».
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη: www.liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.