ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

1632198              Δύο οπλοφόροι μπήκαν στις εγκαταστάσεις της δήθεν πολύ καλά φυλασσόμενης 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα και πλησίασαν προς τα σέλτερ όπου στεγάζονται τα Mirage 2000 της 332Μ.
Έγιναν αντιληπτοί από μία περίπολο της Μονάδας Φύλαξης Αεροδρομίου προς την οποία πυροβόλησαν 5-6 φορές και μετά κατάφεραν κατάφεραν να διαφύγουν σαν να μην συμβαίνει τίποτε.
Μπήκαν από την βορειοδυτική πλευρά όπου είχαν έρθει και πάλι σε σύγκρουση με την αστυνομία που επιχείρησε να τους σταματήσει να τους ελέγξει και αυτοί απάντησαν με βροχή πυροβολισμών.
Η περίπολος δεν απάντησε στα πυρά (!!!!!!!!!!!!!!!!)
Η ανακοίνωση της Αεροπορίας είναι η παρακάτω:
"Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 και ώρα 01:50 περίπου, εντοπίστηκαν από περίπολο δύο άγνωστα άτομα να κινούνται σε χώρο εντός της 114 Πτέρυγας Μάχης στο αεροδρόμιο Τανάγρας. Οι δύο άγνωστοι με τον εντοπισμό τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ πυροβόλησαν για εκφοβισμό πέντε με έξι φορές. Στις έρευνες για τη σύλληψή τους εκτός από τα όργανα Ασφαλείας του αεροδρομίου συμμετείχαν και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέχρις στιγμής τα δύο άτομα διαφεύγουν την σύλληψη. Οι έρευνες συνεχίζονται".
Σχόλιο δικό μας προς κάθε κατεύθυνση.
Διακόσα εκπαιδευμένα άτομα, μπορούν για πλάκα να καταστρέψουν τα μισά μας τουλάχιστον αεροπλάνα και ελικόπτερα στο έδαφος. Μπορούν να διακόψουν την ρευματοδότηση και τις τηλεπικοινωνίες να μολύνουν τις κύριες δεξαμενές υδροδότησης στις μεγάλες πόλεις και να καταστρέψουν τις εγκαταστάσεις εναέριας κυκλοφορίας στα πολιτικά αεροδρόμια.
Κύριοι, η πραγματική ασφάλεια του κράτους είναι της πλάκας και αυτό το έχω αναφέρει γραπτώς και επωνύμως από τότε που υπηρετούσα στο ΝΑΤΟ.

πηγη: www.liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.