ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η FSB ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ "ΖΩΝΤΑΝΟ"

1659085         



Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προέβη το περιοδικό "Επίκαιρα", το οποίο αναφέρει σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, το οποίο δημιούργησαν "συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες", οι οποίες ήταν αντίθετες με την ενεργειακή, πολιτική και εξωτερική πολιτική του πρώην πρωθυπουργού.
Οπως αναφέρεται, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, ήταν αντίθετοι με τη γενικότερη πολιτική Καραμανλή, γι' αυτό και ανέθεσαν σε μια ομάδα περίπου 20 Ελλήνων, να φέρουν εις πέρας την αποστολή.
Το άκρως απόρρητο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με την ονομασία "Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης" (Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009), ενημέρωνε την κυβέρνηση Καραμανλή, πως η ρωσική FSB, είχε τονίσει -στην ΕΥΠ- ότι "ομάδα εργασίας" της, είχε εντοπίσει σχέδιο επίθεσης κατά του Καραμανλή, με απώτερο στόχο να αναβληθεί ή να ματαιωθεί η ενεργειακή πολιτική της χώρας.

Μάλιστα, η ρωσική ομάδα των 19 ατόμων, είχε το ρόλο "αντιπαρακολούθησης", προκειμένου να βρεθούν αυτοί που υπέκλεπταν συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού και παρακολουθούσαν κάθε του κίνηση.
Οπως τονίζεται υπήρξε και απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής συνομιλιών μεταξύ Καραμανλή, Πούτιν και Παρβάνοφ.

πηγη: www.liako.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.