ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ..!!!

        H Pωσία σήμερα κατηγόρησε ανοιχτα τις ΗΠΑ και προσωπικά τον πρόεδρο Ομπαμα, ότι εχει διατάξει πληροφοριακό μπλακ- άουτ σε ότι αφορά το σοβαρότατο πυρηνικό ατυχημα που είναι σε εξελιξη στον πυρηνικό αντιδραστήρα του Fort Calhoun, στην πολιτεία της Νεμπράσκα, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται μερικες δεκαδες χιλιομετρα από την πρωτεύουσα Ομάχα.

Η περιοχή του αντιδραστήρα περιλαμβάνεται στις πλημυρισμένες απο τα νερα του.....
ποταμού Μισσουρι, και το ατυχημα σημειώθηκε όταν ξεσπασε πυρκαια ίσως από βραχυκυκλωμα στην πνιγμένη απο τα νερα περιοχή. Οι ρωσοι υποστηρίζουν οτι οι ράβδοι πυρηνικού καυσίμου έμειναν εκθετοι, και ότι ίσως εχει υπάρξει τηξη τού πυρήνα. Η συσκότιση απο τα αμερικανικα ΜΜΕ για το γεγονός είναι πρωτοφανής, και αυτο από μονο του δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.Οι αμερικανικές υπηρεσίες πάντως εχουν επιβάλει απαγόρευση πτήσεων πάνω από την συγκεκριμένη περιοχή, ενω η διαχειριστρια εταιρεία.του πυρηνικού εργοστασίου περιορίσθηκε να βγάλει προειδοποίηση για "ασυνήθηστο γεγονός".

Οι Ρωσοι εχουν απαιτήσει να δωθούν επίσημες εξηγήσεις, αλλα οι αμερικανοί εξακολουθούν κα υποβαθμίζουν και προπαντός να αποσιωπούν το γεγονός πού ειναι σε εξέλιξη.

πηγη: ThanoSk.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.