ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

1666196      Σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης προχωρά σήμερα ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. "Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, τον δρόμο του καθήκοντος", υπογράμμισε ο Γιώργο Παπανδρέου, σε τηλεοπτικό διάγγελμά του, ενώ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι χειρίστηκε την υπόθεση της αναγκαίας εθνικής συνεννόησης με επικοινωνιακούς όρους.

«Παρά τη δική μου στάση, η αξιωματική αντιπολίτευση διαχειρίστηκε την όλη αυτή προσπάθεια με επικοινωνιακούς όρους και όχι με όρους πολιτικής και εθνικής ευθύνης. Πριν καν συζητηθεί και η ουσία, τέθηκαν δημοσίως όροι που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί, διότι κρατούν τη χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και εσωστρέφεια, ενώ το μείζον εθνικό θέμα είναι η αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, τόνισε, με ανακοίνωση του, πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. και το κόμμα του απέδειξαν ότι σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, η αντίληψη της εθνικής ευθύνης, περνάει μόνο μέσα από το κομματικό τους συμφέρον και επεσήμανε ότι τέτοιες συμπεριφορές αποβαίνουν σίγουρα σε βάρος της ίδιας της χώρας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.