ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό...

GLOBO bank-merger        Σε καιρούς σαν τους σημερινούς, που η Πατρίδα μας βάλλεται από τα "κοράκια" και τα "όρνεα", της διεθνούς κερδοσκοπίας (βλ. Σόρος, Ρουμπινί, κλπ.), καθημερινά τα Μ.Μ."Ε". (και ιδίως η τηλεόραση), μας βομβαρδίζουν, με καταστροφολογικά σενάρια, περί επιστροφής μας στην Δραχμή.
Η αλήθεια είναι, πως σε περίπτωση εξόδου μας από το Ευρώ, το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, θα καταρρεύσει!
Αυτό φυσικά, δεν συμφέρει ούτε εμάς, ούτε και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, αλλά το ερώτημα που τίθεται, είναι: ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ;
Διότι εάν καταρρεύσει το ευρωπαϊκό νόμισμα, και μέσω της (τεχνητής) οικονομικής κρίσης, καταρρεύσουν και τα υπόλοιπα "ισχυρά" νομίσματα (αμερικανικό δολλάριο, αγγλική λίρα, ιαπωνικό γιεν, κινεζικό γιουάν), οι ΜΕΓΑΛΟΙ, θα μας πουν: "Τα ΕΘΝΙΚΑ νομίσματα, απέτυχαν, πάμε σε ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ"!!!
Και είναι αλήθεια, πως, το παγκόσμιο νόμισμα (που φέρει το όνομα "GLOBO", εκ του αγγλικού global = παγκόσμιο), έχει αρχίσει να "κόβεται" στα νομισματοκοπεία, ήδη από το 2009 !!!
Στο "παιχνίδι" των Ιλλουμινάτι, υπάρχει μία κάρτα, που ονομάζεται "BANK MERGER" (μετ.: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!), και απεικονίζει μία σειρά από ψάρια που, από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο τρώνε το ένα, το άλλο.
Στην αρχή, αυτής της "αλυσίδας", το μεγαλύτερο ψάρι από όλα (που για μάτι του έχει μία Πυραμίδα και τον Παντεπόπτη Οφθαλμό!) συμβολίζει το Παγκόσμιο νόμισμα -GLOBO.
Στην κάρτα, το GLOBO τρώει το γιέν, το γιέν τρώει την λίρα, η λίρα το δολλάριο, και το δολλάριο το ευρώ.
Μέχρι τώρα, εικάζαμε πως το πρώτο ψάρι, ήταν οι διεθνείς κερδοσκόποι, ή οι ίδιοι οι Ιλλουμινάτι, όμως τώρα είναι πασιφανές, πως είναι το παγκόσμιο νόμισμα - GLOBO, το οποίο καταπίνει (και μεταφορικά, και ουσιαστικά) τα εθνικά νομίσματα.
Ίων Μεταξάς

πηγη: elora.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.